marko_keselj_cz26. KOLO NLB LIGE

Kešelj: Bosna uvek motivisana protiv Zvezde

 

Najslabiju sezonu u regionalnoj NLB ligi košarkaši Crvene zvezde okončaće sutra duelom poslednjeg kola protiv Bosne u Sarajevu.

Sutrašnja utakmica nema za Crvenu zvezdu nikakav rezultatski značaj. pošto su izabranici Aleksandra Trifunovića izgubili šanse da izbore plasman u Evrokup, dok se Bosna bori sa Heliosom iz Domžala za opstanak u regionalnom takmičenju.

Povezana vest:  NBA VESTI, San Antonio pobedio 11. put uzastopno

Krilo Crvene zvezde Marko Kešelj istakao je da su košarkaši sarajevskog tima uvek silno motivisani u mecevima protiv „crveno-belih“.

-Bosna je ekipa koja daleko bolje partije pruža na domaćem terenu. Pred svojim navijačima, koji im daju dodatnu energiju, igraju maksimalno požrtvovano i umeju da naprave dosta problema protivniku – napomenuo je Kešelj i dodao da Zvedzin odgovor na požrtvovanost „studenata“ mora da bude čvrsta igra u odbrani.

Povezana vest:  EFES KUP, Srbija ubedljiva protiv Ukrajine na pripremnoj utakmici

Velike probleme pred sutrašnju utakmicu trener Trifunović ima sa povredama igrača, pošto u sastavu neće biti Majka Tejlora i Filipa Videnova, pa će stručnjak tima sa Malog Kalemegdana šansu pružiti mladim snagama.

-Veću minutažu protiv Bosne dobiće talentovani Nemanja Nedović, Lazar Radosavljević, Nikola Rondović i Dušan Milošević – najavio je Trufunović.

Utakmica Bosna – Crvena zvezda počinje sutra od 20,15 časova u dvorani „Mirza Delibašić“ u Sarajevu.