Sinisa_Mihajlovic_FSS_1

Mihajlović: Škotska je blagi favorit

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da je Škotska blagi favorit protiv njegove selekcije na startu kvalifikacija za prvenstvo sveta u Brazilu 2014. godine.

-Meč u Glazgovu biće veoma težak, naša grupa je ujednačena i svakako da naš rival ima šanse da se plasira na Mundijal. Analizirali smo Škote, znamo sve njihove vrline, ali primetili smo i neke slabosti – rekao je Mihajlović u Glazgovu, a prenosi Bi-Bi-Si.

Povezana vest:  Karadžić: Reprezentacija nam je stara boljka

On je izrazio zadovoljstvo što će se utakmica igrati na rasprodatom „Hempden parku“ i zamolio navijače Škotske da pevaju i prave sjajnu atmosferu, čak i ukoliko njihv tim primi gol i kasnije izgubi utakmicu“ Na pitanje škotskih novinara od koga preti najveća opasnost Mihajlović je kroz osmeh rekao:

-Daren Flečer je najopasniji.

Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je da je igrajući za Čelsi u Premijer ligi veoma dobro upoznao sve škotske igrače.

Povezana vest:  Karadžić: Omladinci vratili veru u srpski fudbal

-Biće nam ovo svakako jedno od najtežih gostovanja u kvalifikacijama. Nadam se da ćemo izbeći negativan rezultat – poručio je Ivanović.

Levi bek Mančester Sitija Aleksandar Kolarov priznao je da je srpski tim donekle pod pritiskom, jer nije uspeo da se plasira na minuli šampionat Evrope.

-Naši navijači očekuju da se plasiramo u Brazil. Uveren sam da to možemo – istakao je Kolarov.

Povezana vest:  Nastasić: Želim da ostanem u Šalkeu

Utakmica između Škotske i Srbije igra se sutra od 16 sati.