FK_Partizan_logo
LAV POTPISAO UGOVOR O GENERALNOM SPONZORSTVU SA FK PARTIZAN ZA SEZONU 2012/2013

LAV pivo je potpisalo sponzorski ugovor sa FK Partizan, petostrukim uzastopnim šampionom Srbije i jedinim predstavnikom Srbije u Ligi Evrope ove sezone. Ovim dvogodišnjim ugovorom o sponzorstvu LAV pivo je određeno za generalnog sponzora za prvu sezonu sa mogućnošću da se status generalnog sponzora nastavi i u sezoni 2013/2014.
Kao brend koji godinama unazad podržava razvoj fudbala u Srbiji, od malih lokalnihfudbalskih klubova do nacionalnog Kupa i najrazličitijih akcija, LAV pivo je preuzimanjem uloge generalnog sponzora FK Partizan još jednom dokazalo svoju posvećenost ovom najpopularnijem sportu na svetu. Takođe, LAV pivo uskoro pokreće veliku kampanju koja će obradovati i uključiti sve prave ljubitelje fudbala širom zemlje, a posebno fanove večitih rivala dajući im mogućnost da i oni pomognu svom omiljenom klubu.
„Podrška fudbalu je nešto što u potpunosti ide uz LAV, njegov identitet i vrednosti. Borbenost, želja za ostvarivanjem što boljih rezultata, hrabrost i nepokolebivost ka cilju upravo povezuju fudbal i jedan od najvećih pivskih brendova u Srbiji. Generalno sponzostvo FK Partizan nije jedini vid podrške fudbalu, jer naš cilj je da pomognemo razvoj fudbala na svim nivoima i kroz mnoge druge projekte, koje motivišu kako klubove i fudbalere, tako i fanove da postanu deo te velike ideje. Kroz ovo partnerstvo nameravamo da pomognemo klubu da bude i ostane u samom vrhu srpskog fudbala, kao i do sada“, istakao je Andre Žak, direktor marketinga kompanije Carlsberg Srbija.
Zahvaljujući pomenutom sponzorstvu na dresovima igrača FK Partizan biće istaknut logo LAV piva. Sponzorstvo je nastavak ranije ustanovljene saradnje sa FK Partizan, a želja kompanije je da ovo partnerstvo donese dosta uspeha za tim u budućim sportskim rezultatima, a ljubiteljima fudbala mnogo dobre i kvalitetne igre na zelenom terenu.

Povezana vest:  Tutosport: Maskerano blizu Juventusa