FSS_logo

FSS suspendovao sudije meča Crvena zvezda – Jagodina

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je danas arbitre meča Crvena zvezda -Jagodina, navodeći da su načinili evidentne propuste.

Ovo je prva kaznena mera koju je Sudijska komisija FSS po hitnom postupku izrekla sudijama, zbog grešaka u suđenju tokom meča koji je na Marakani u nedelju završen pobedom Jagodine od 2:1.

Povezana vest:  Zvezda eliminisana iz Evrope penalom u 90. minutu

Komisija FSS je posle telefonske sednice suspendovala glavnog sudiju Dejana Dimitrijevića i pomoćnike Petra Davidovića i Milovana Milovanovića.

-Sudija Dimitrijević i prvi pomoćnik sudija Davidović su na pomenutoj utakmci načinili evidentne propuste prilikom dosuđivanja kaznenog udarca za Jagodinu u 64. minutu igre – kaže se u obrazloženju odluke Sudijske komisije FSS.

Ističe se da je „prekršaj postojao, ali izvan kaznenog prostora Crvene zvezde“, kao i da je propuste načinio i drugi pomoćnik sudija Milovanović.

Povezana vest:  Ekipa Partizana igra prijateljski meč sa Kaljarijem

Konačna odluka Sudijske komisije FSS biće doneta na vanrednoj sednici, koja će biti održana pošto pristignu svi izveštaji sa prvenstvenog meča Crvena zvezda – Jagodina.