FUDBALSKA-LOPTA

Donji Srem i Spartak igrali bez golova u Novom Sadu

Fudbaleri Donjeg Srema i subotičkog Spartaka odigrali su danas na stadionu Karađorđe u Novom Sadu nerešeno 0:0, u utakmici 12. kola Superlige Srbije.
Treneri obe ekipe Bogić Bogićević i Petar Kurčubić po završetku meča istakli su da je nerešen ishod realan odraz dešavanja na terenu.
-Znali smo i jedni i drugi šta nas čeka ukoliko primimo gol, jer je bilo jasno da će eventualnim jednim pogotkom pobednik biti rešen – rekao je Bogićević na konferenciji za novinare, dodajući da je bez obzira što nije bilo golova, odigrana zanimljiva i dinamična utakmica.
Trener Donjeg Srema je istakao da je zadovoljan igrom pogotovo u situaciji u kojoj, kako je rekao, na raspolaganju nije imao čak četvoricu prvotimaca, među kojima i najboljeg strelca ekipe, Damnjanovića.
Kurčubić je istakao da je očekivao tešku utakmicu jer se zna da Donji Srem igra izuzetno čvrsto pogotovo na domaćem terenu i da tesko prima golove.
-Išli smo na to da damo gol, u prvom poluvremenu imali smo nekoliko lepih prilika, ali nažalost nismo ih iskoristili – rekao je Kurčubić.
On je dodao da je njegov tim na početku drugog poluvremena imao dve odlične prilike, a da je domaća ekipa nakon toga preuzela kontrolu igre.
Kurčubić je kazao da je izvesno bilo da će jedan gol rešiti pobednika i da su zbog toga obe ekipe igrale dosta čvrsto u odbarni.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati utakmica 11. kola, strelci i tabela Super lige