Jankovic_JAVOR-CRVENA_ZVEZDA_36

Janković: Težak udarac, ali moramo da se podignemo

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je večeras da je njegova ekipa doživela težak udarac nakon poraza od OFK Beograda i eliminacije iz Kupa, ali da mora da se podigne uoči prvenstvenog meča u Užicu.

-Ovo je težak udarac za nas, jer smo ostali bez trofeja koji smo prošle godine osvojili. Ponovile su se neke direktne greške i oscilacije iz dosadašnjeg dela sezone. Opet smo prvi gol sami sebi dali, zatim nismo iskoristili šanse i bili smo kažnjenji. Nedopustivo je da primimo dva gola za dva minuta, ali moramo da se podignemo, pobedimo u Užicu i protiv Vojvodine i ostanemo u igri za titulu – rekao je Janković na konferenciji za medije posle meča.

Povezana vest:  Inzagi: Milan nema šta da izgubi protiv Juventusa

Njegov kolega trener OFK Beograda Zoran Milinković čestitao je svojim igračima, što su za samo 10 dana „prešli put od gubitnika do ekipe koja je pokazala svu svoju vrednost“.

-Nije prvi put da je OFK Beograd u polufinalu Kupa, ali je velika stvar što smo u roku od deset dana dva puta pobedili Zvezdu. Čekamo proleće sa velikim ambicijama i želimo da ‘guramo’ do kraja – rekao je Milinković.

Povezana vest:  Blater kritikovao engleske premijerligaše

On je naglasio da mu je posebno drago što je ekipa pokazala da zna da igra fudbal.

-Želja nam je uoči meča bila da se nadigravamo i mislim da smo u dobrom delu uspeli, imali smo pravu reakciju i u trenucima kada je Zvezda diktirala igru. Mali pad osetili smo izlaskom povređenog kapitena Nikolića, ali sam posebno zadovoljan činjenicom da smo izdržali Zvezdin pritisak i kasnije iskoristili slobodan prostor. Dobri rezultati poklopili su se sa dobrom formom Bogavca i Grbića – zaključio je Milinković.

Povezana vest:  Roma dovodi Rolanda i Romera?