Carlos-Tevez-008

Teves: Sudija nije kriv za poraz Juventusa, već igrači

Fudbaler Juventusa Karlos Teves rekao je danas da za poraz njegove ekipe od Real Madrida u Ligi šampiona ne treba kriviti sudiju, već igrače italijanskog kluba. Fudbaleri Juventusa izgubili su sinoć na Santjago Bernabeu od Real Madrida sa 1:2, u utakmici trećeg kola Grupe B u Ligi šampiona.
Oba gola za Real postigao je Kristijano Ronaldo, a jedini pogodak za crno-bele Fernando Ljorente. Juventus je utakmicu završio sa 10 igrača, pošto je na početku drugog poluvremena nemački sudija Manuel Graf isključio Đorđa Kijelinija zbog starta nad Ronaldom.
-Imamo vremena da se oporavimo od poraza. Moramo da mislimo o svojoj igri i o greškama, a ne o sudiji. Ako pravite greške koje smo mi pravili, Real Madrid vam ih neće oprostiti – rekao je Teves za Skaj Sport Italija.
Real je prvi na tabeli Grupe B sa maksimalnih devet bodova, Galatasaraj je drugi sa četiri, Juventus je sakupio dva boda, a Kopenhagen jedan bod. 
-Uznemireni smo zbog rezultata, ali dobro smo odigrali. Čak i sa igračem manje pravili smo im mnogo problema. Ne treba kriviti sudiju. Igraću na svakoj poziciji u timu, gde god sam potreban – rekao je Teves.

Povezana vest:  Taivo kažnjen jednom utakmicom suspenzije