marko nikolic vojvodina

Nikolić: Jako želimo pobedu nad Zvezdom na njenom stadionu

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da nije lako pobediti Crvenu zvezdu u Beogradu i da predstojeća utakmica dve ekipe u četvrtfinalu Kupa Srbije ima novu priču u odnosu na prethodne duele. 
-Jako želimo pobedu protiv Zvezde na njenom stadionu, to nije nimalo lako učiniti. Imamo lošu tradiciju protiv njih u Kupu, za razliku od prvenstva. To sve nema veliki značaj jer su to potpuno drugačiji timovi i ova utakmica nosi novu priču – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Novom Sadu. 
Nikolić je ocenio da ekipe imaju pođednake šanse da prođu u polufinale Kupa. 
-Sastaće se dva dobra, kvalitetna ekipa i u takmicu utakmicama odlučuju sitnice ili inspiracija nekog pojedinca. Jedva čekam da počne, to su utakmice u kojima se postaje pravi igrač, u kojima se rađaju novi heroji. Sudariće se dva dobra tima pa nek pobedi ko bude bio bolji – kazao je Nikolić. 
On je posebno istakao ofanzivnu liniju Crvene zvezde, koja u tom delu tima ima „izražen kvalitet“. 
-Potrebno je da moji igrači budu na gornjoj granici mogućnosti, besprekorno motivisani, u šta ne sumnjam, ali da budu i jako koncentrisani – dodao je trener novosadske ekipe. 
Vojvodina i Zvezda će se za vikend sastati i u Super ligi Srbije, takođe u Beogradu. 
-Ove dve utakmice izazivaju veliku pažnju javnosti i potpuno su različitog karaktera. U prvenstvu gubitak bodova ne mora da bude toliko dramatičan, dok u kupu nema popravnog – rekao je Nikolić. 
Fudbaler Vojvodine Petar Škuletić rekao je da se nada plasmanu u polufinale Kupa. 
-Zvezda je težak protivnik. To je ozbiljna ekipa sa iskusnim igračima, ali mi dugo ne znamo za poraz od njih i nadam se da ćemo da nastavimo tu tradiciju – rekao je Škuletić. 
Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igraće se sutra od 17.00 u Beogradu. 

Povezana vest:  Baloteli doneo tri boda Milanu u prvoj utakmici Serije A