dragan_kapicic_predsednik_KSSMetal Cinkara sponzor KSS

 

U Kući košarke danas je potpisan sponzorski ugovor između Košarkaškog saveza Srbije i kompanije Metal – Cinkara iz Celja.

Predsednik KSS Dragan Kapičić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i istakao da je on posebno značajan u vremenu krize.

-U danima kada ekonomska kriza ugrožava sve, a posebno sport, imamo zadovoljstvo i sreću da smo dobili ovakvog partnera. Ljudi iz Metal – Cinkare su prepoznali da je košarka najbolji brend za promociju i da će mnogo značiti firmi koja je već prisutna u Srbiji, ali sada u reprezentativnijem obimu i obliku – rekao je Kapičić.

Povezana vest:  Crveno-beli savladali i Bajern

Zadovoljstvo zbog uspostavljanja saradnje izrazio je i direktor Maksim grupe Maks Bastl, koji je prisutne upoznao sa kompanijom koja posluje već 20 godina, a u Srbiji je prisutna od 2003.

-Obično klubovi traže kontakt sa firmama, ali u ovom slučaju bilo je obrnuto. Mi smo ovde tražili uglednu sportsku organizaciju, da bismo joj pomogli i u isto vreme u saradnji s njom promovisali našu delatnost u Srbiji – rekao je Bastl.

Povezana vest:  Od četvrtka ulaznice za Zvezda-Real, smanjen kapacitet Pionira

On je dodao da je cilj kompanije na čijem se čelu nalazi da izgrađuje dobre odnose u sredini u kojoj posluje.

-Košarka u Srbiji je na visokom nivou, ne samo prema rezultatima, već i u pogledu stvaranja pozitivnog odnosa u zajednici. To je ono što i mi želimo. Da imamo sređenu fabriku, dobre odnose sa radnicima, pravi odnos prema sredini i pozitivan stav u svakom pogledu – rekao je Bastl.

Povezana vest:  Partizan najgledaniji u Jadranskoj ligi

Posle potpisivanja sponzorskog ugovora, Kapičić je gostima iz Slovenije poklonio loptu i dres nacionalne selekcije Srbije sa potpisima reprezentativaca.