Košarkaši Partizana doputovali su danas u Skoplje na utakmicu sa Karpoš Sokolijem u četvrtom kolu Jadranske lige, a trener Aleksandar Džikić rekao je da njegov tim ne sme da potcenjuje nijednog protivnika.

-Početak lige se igra u ubrzanom ritmu,nema vremena za posebne pripreme. Naš protivnik ima kvalitetne i iskusne pojedince, igru koja se bazira na širini koju im omogućavaju šuterski kvaliteti njihovih visokih igrača koji će sigurno pokušati da iskoriste činjenicu da nemaju šta da izgube u našoj utakmici. Mi smo se fizički i emotivno ispraznili protiv Cibone. Uz to, susret sa Sokolima spada u one nezgodne gde se navodno pobednik zna unapred. Mi u ovoj ligi ne smemo da potcenimo bukvalno nijednog protivnika – rekao je Džikić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Nova pobeda Klipersa, poraz Lejkersa

Centar crno-belih, Uroš Luković ocenio je da ekipa treba da ostane koncentrisana tokom cele utakmice, bez obzira što je protivnik u prva tri kola pretrpeo sva tri poraza.

-Sutra nas očekuje protivnik koji će sigurno dati sve od sebe da nas savlada. Iako su otvorili sezonu na način na koji su je otvorili, oni imaju kvalitet i pokušaće da ga potvrde baš protiv nas. Na nama je da ostanemo koncentrisani tokom cele utakmice i damo svoj maksimum. Jedino tako ćemo moći da ponovimo dobru igru – rekao je Luković.

Povezana vest:  EVROKUP, Vukoičić: I mi imamo pravo na grešku

Utakmica Karpoš-Partizan igra se u ponedeljak od 18.00.