lebron-james-standing-nikeNBA VESTI

Džejms sutra na televiziji otkriva gde nastavlja karijeru

 

Najveća američka sportska medijska kuća, I-Es-Pi-En (ESPN), objavila je danas da će košarkaš Lebron Džejms gostovati sutra u njenoj posebnoj televizijskoj emisiji i tada objaviti odluku gde će nastaviti NBA karijeru.

Novinar te kuće Kris Brusard rekao je da su „predstavnici“ igrača pozvali upravu televizije ESPN i tražili posebnu emisiju od sat vremena u kojoj će Džejms objaviti svoju odluku.

Povezana vest:  Partizan siguran protiv Splita

Emisija bi trebalo da se emituje u četvrtak uveče, odnosno u noći između četvrtka i petka po centralnoevropskom vremenu.

Još nije poznato gde će Džejms igrati sledeće sezone, kao ni odakle će objaviti svoju odluku. Budućnost dvostrukog najkorisnijeg igrača (MVP) NBA i jedne od najvećih zvezda lige postala je jedna od centralnih sportskih tema ovog leta.

Povezana vest:  NBA VESTI, Atlanta pobedila Majami posle produžetka

Trio slobodnih igrača koji ove sezone privlači najveću pažnju čine i Dvejn Vejd i Kriš Boš. Oni su razgovarali s predstavnicima šest timova – Klivlendom, Majamijem, Čikagom, Los Anđeles Klipersima, Njujorkom i Nju Džersijem.

Brusard je, pozivajući se na neimenovane izvore, rekao da su Džejmsovi predstavnici tražili da prodaju sponzorska prava za specijalnu emisiju kako bi prihod bio uplaćen jednoj omladinskoj organizaciji.

Povezana vest:  Gašić: Važna pobeda u očekivano teškom meču

Pre toga, sve što su Džejmsovi navijači dobili jeste prvi igračev zapis na društvenom sajtu „Tviter“, izuzetno popularnom u Americi. On, međutim, nije rekao ništa o svojim planovima.

-Zdravo, svete. Pravi Kralj Džejms je došao – glasi prvi igračev „tvit“.

Njegov nalog „Kralj Džejms“ (KingJames) dobio je u prvih nekoliko sati više od 187.000 sledbenika.