tifani_grb_kk_partizanPartizan od ponedeljka prodaje pretplatne karte

 

Košarkaški prvak Srbije Partizan počeće u ponedeljak prodaju pretplatnih ulaznica za novu sezonu, za koju je uprava kluba danas najavila mnoge novine u tehničkom i marketinškom predstavljanju kluba. Crno-beli će od ponedeljka u 10.00 u prostorijama kluba prodavati pretplatne karte po istoj ceni kao i prošle godine – 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za tribine, 150 za parter, 250 za plavu ložu, 400 za belu i 500 za VIP ložu.

Direktor Partizana Mlađan Šilobad rekao je danas novinarima da svi kupci treba da ponesu lična dokumenta, pošto klub policiji treba po zakonu da dostavi podatke o ljudima koji kupuju propusnice. Jedna osoba će moći da kupi najviše sedam pretplatnih karata.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Rezultati 13. kola i tabela Superlige

-Pretplatne karte će se prodavati svaki dan. Iz iskustva znamo da će karata biti i da se neće sve odmah prodati, tako da nema potrebe za žurbom – rekao je Šilobad.

Direktor Partizana nije znao precizan broj odštampanih propusnica u prvoj turi, ali je rekao da jedino ograničenje za njihov broj predstavlja kapacitet dvorane Pionir.

Povezana vest:  Milojević: Da podignemo agresivnost i intenzitet u odbrani

-Ne znam tačan broj, koliko ih je sada, ali je moguće da se hala rasproda pretplatnim kartama. Nismo, naravno, pustili u prodaju ceo kapacitet dvorane, ali uvek se mogu nove doštampati ako bude bilo potrebe – kazao je direktor crno-belih.

Devetostruki uzastopni prvak Srbije pustio je danas u rad novi sajt kluba, preko koga će i ove sezone moći da se prate utakmice. Partizan je postao i prvi klub koji je sa Evroligom potpisao ugovor o saradnji o prenosima mečeva, tako da će i tu zaraditi.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Čikaga i Oklahome

Marketing crno-belih obezbedio je i nove reklamne ekrane u hali. Tehnički noviji LED ekrani biće postavljeni pored terena, kao I prošlih sezona, ali će se uvesti i jedan veći, koji će biti postavljen u uglu sale.

Za navijače će biti organizovane brojne SMS igre i takmičenja. Partizan sezonu počinje 9. oktobra, kada u prvom kolu Jadranske lige dočekuje Budućnost.