V memorijal Borislav Reba CorkovicUčesnici mini basket lige na petom memorijalnom turniru „Borislav Reba Ćorković“

 

 

Najmlađi igrači, učesnici mini basket lige iz klubova Torlak, Beograd, Stari dif i Partizan imali su čast da budu deo petog Memorijalnog turnira „Borislav Reba Ćorković“.

 

Nakon odigranih utakmica u kojima je rezultat bio u drugom planu, najmlađim košarkašima pridružili su se prvotimci Partizana Nemanja Jaramaz i Branislav Đekić.

Povezana vest:  EVROLIGA, Mekejleb odveo Fenerbahče u Top 16 fazu

 

Bojan Salatic, Nemanja Jaramaz i Bane Djekic sa ekipom Partizan RebaCrno-beli košarkaši su podelili pehare svim učesnicima čime je upotpunjena atmosfera na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu.

 

-Ranijih godina smo pratili turnir i gledali najmlađe igrače sa kolikom željom pristupaju igri pod koševima. Slušali smo i priče koliko je Borislav Reba Ćorković ostavio trag u našoj košarci i čast nam je što smo i mi bili deo ovog turnira, koji je organizovan u čast tog vrhunskog stručnjaka – složili su se Branislav Đekić i Nemanja Jaramaz, prvotimci Partizana.

Povezana vest:  Lučić: Zvezda ostaje Zvezda!

 

Memorijalni turnir „Borislav Reba Ćorković“ se svake godine igra u znak sećanja na legendarnog trenera Borislava Ćorkovića, njegove uspehe i neizbrisiv trag koji je ostavio u našoj košarci. Iznedrio je mnoge generacije sportista i bio najtrofejniji trener Partizana u vreme stare Jugoslavije. Jedna od Partizanovih škola košarke, koja je nastala 1995. i danas nosi njegovo ime.

Povezana vest:  EVROKUP ŽREB, Hemofarm u "B" grupi