jawai_nathan_par_hemNLB LIGA, 4. KOLO

Zvezda u Laktašima, Partizan dočekuje Cedevitu

 

Posle tri odigrana kola u Regionalnoj ligi od četiri srpska kluba najbolje se pokazao vršački Hemofarm koji se sa dve pobede i porazom nalazi na petoj poziciji. Kragujevački Radnički ima upisanu pobedu, nad Zvezdom, i dva poraza a isti skor ima i Partizan, branilac prošlogodišnje titule u NLB Ligi. Najlošije stoji ekipa sa Malog Kalemegdana.

Povezana vest:  Mačvan se vratio u Partizan, biće savetnik predsednika

Naime, Crvena zvezda je poslednja na tabeli sa tri poraza. U ovom kolu Mihajlo Uvalin, trener crveno belih predvodiće ekipu u meču protiv Igokeje, u Laktašima, u subotu uveče.

Crno beli, posle poraza od Žalgirisa, u Hali Pionir dočekuju hrvatsku Cedevitu koja ima tri pobede i u srpsku prestonicu dolazi po nove bodove. Puleni Vlade Jovanovića pokušaće da, uz pomoć svojih navijača sdtignu do druge pobede u ligi.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Rezultati utakmica 21. kola i tabela

Sutra u Vršcu od 20,15 časova Hemofarm dočekuje Široki a ekipa kragujevačkog Radničkog putuje u Podgoricu i u subotu uveče igra protiv Budućnosti.

Novi klub u Regionalnoj ligi Nimburg nalazi se na prvom mestu a u ovom kolu Česi putuju u Zadar na novi megdan.

 

Petak, 22. oktobar:

20,15: Hemofarm – Široki

Subota, 23. oktobar:

17,00: Zadar – Nimburk

Povezana vest:  Vujošević odgovorio Gaku: Čitam po Vukovim pravilima

19,00: Krka – Zagreb

19,00: Budućnost – Radnički

20,15: Igokea – Crvena zvezda

Nedelja, 24. oktobar:

17,00: Partizan – Cedevita

19,00: Cibona – Olimpija

 

Tabela: Nimburk 3/0, Zagreb 3/0, Olimpija 3/0, Cedevita 3/0, Hemofarm 2/1, Budućnost 2/1, Krka 1/2, Partizan 1/2, Cibona 1/2, Radnički 1/2, Široki 1/2, Zadar 0/3, Igokea 0/3, Crvena zvezda 0/3