dusan_kecman_part_prokomREGIONALNA LIGA

Partizan dočekuje Krku

 

Crno-beli u 12. kolu NLB lige dočekuju ekupu Krke. Utakmica je zakazana za subotu 18. decembar sa početkom u 19 časova. Peti susret u istoriji ova dva tima će biti i u direktnom prenosu na sajtu našeg kluba. Crno-beli imaju sve pobede nad slovenačkom ekipom. Jedan od aktera sutrašnje utakmice Dušan Kecman izneo je svoja očekivanja pred meč sa Krkom:

Povezana vest:  Javni čas košarke uz Raduljicu u subotu ispred Delta sitija

-Izuzetno vаžаn duel, sаdа morаmo svu pаžnju, koncentrаciju i volju dа usmerimo kа NLB ligi, jer susret sа Kаhа Lаborаlom u četvrtаk nije meč odluke. Krkа je dobаr tim, okosnicа je već dve sezone nа okupu, odlično su vođeni od nаšeg trenerа Aleksаndrа Džikićа. Biće teško, аli verujem u pobedu. Želimo dа do krаjа kаlendаrske godine dobijemo još te dve utаkmice u regionаlnoj ligi i dobro se spremimo zа prvа dvа gostovаnjа u 2011. godini, kаdа gostujemo u Podgorici i Vršcu.

Povezana vest:  Radonjić: Da budemo konkurentni u Strazburu

KK Partizan mt:s ugostiće mlađe pionire KK Trepča, koji će u poluvremenu utakmice odgrati desetominutni meč sa vršnjacima iz crno-belog tabora.  Ulaznica za utakmicu u subotu će biti u tri sata pre početka meča, od 16 časova. Karta za tribine je 100 dinara, a za parter 200 din.

PHOTO: ataimages.rs