lopta_u_kosu

Selektor Kovačić skratio spisak juniorki i kadetkinja

Selektor ženske juniorske i kadetske reprezentacije Srbije Zoran Kovačić skratio je danas spisak kandidatkinja za odlazak na prvenstva Evrope koje te dve selekcije ovog leta očekuje u Rumuniji i Italiji.

Sa spiska su zbog povreda otpale juniorke Marija Radošević i Vanja Grbić, dok su iz kadetske selekcije izostavljene Milica Ivić i Danica Piper.

Povezana vest:  Vujošević: Niko ne može sam da se pobedi

Selektor Kovačić računa na 16 košarkašica, a očekuje sa da se juniorkama u toku nedelje priključi Nina Hadžibabić iz Amerike.

Na spisku se nalaze: Kristina Topuzović, Žaklina Janković, Ivana Brajković, Jovana Đorđević, Tijana Đukić, Katarina Vučković, Nataša Kovačević, Tamara Rajić, Aleksandra Stančev, Jelena Stanković, Ana Milovanović, Jelena Vidaković, Zorana Marinković, Emeše Vida, Milica Tošković i Anita Bošnjak. .

Povezana vest:  Letonci ubedljivi protiv Crne Gore za četvrfinale EP

Na pripremama u Kikindi nalazi se i 16 kadetkinja: Sanja Mandić, Katarina Anđelković, Branka Luković, Aleksandra Trišić, Jelena Milekić, Aleksandra Crvendakić, Jelena Ćirić, Tijana Cukić, Jovana Jeremić, Mirjana Ristić, Dušanka Nikitović, Julijana Vojinović, Dragana Nikolić, Ana Marija Pucovski, Tamara Repac i Nina Vukosavljević. Evropsko prvenstvo za juniorke biće održano od 4. do 14. avgusta u rumunskoj Oradeji, dok je kontinatelni šampiontat za kadetkinje na programu od 11. do 21. avgusta u Kaljariju (Italija).

Povezana vest:  NBA VESTI, Boston pobedio Orlando