srb_kafic_rep

EP LITVANIJA 2011

Slobodno popodne reprezentativci Srbije proveli u centru Šiauliaia

 

Prvi slobodan dan na Eurobasketu 2011. reprezentativci Srbije iskoristili su da predahnu od prva tri okršaja na šampionatu, upoznaju se sa Šiaulaiem i prošetaju njegovim centralnim ulicama i trgovima. Kapiten Krstić i drugovi konačno su imali priliku da osim hotela „Medžiotoju Užeiga“ i „Šiaulai Arene“ vide još nešto u ovom gradu na severu Litvanije.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati utakmica 13. kola Jadranske lige i tabela

Orlovi su izvesno vreme proveli u jednom kafeu pored glavne pešačke zone u Šiaulaiu, a zatim sa članovima Stručnog štaba otišli na zajednički ručak. Za poslepodne je predviđen odmor, a zatim sledi večernji trening koji počinje u vreme odigravnja utakmice sa Nemačkom (20:00 časova). Sasvim dovoljno vremena da selektor Dušan Ivković napravi pobednička strategiju kojom će se naš tim suprostaviti Dirku Novickom i ostalim košarkašima Dirka Bauermana.

Povezana vest:  EVROLIGA, Jovanović: Pobeda mora da motiviše igrače

Da li zbog praznika u Šiaulaiu, proslave 775 godina od osnivanja grada ili nečeg drugog, danas je konačno osvanuo lep i sunčan dan. Inače, od kad su naši reprezentativci stigli na sever Litvanije, po nekoliko puta dnevno se smenjuju kiša i sunce, tako da ne treba da čudi što se iznad „Šiaulai Arene“ neposredno posle utakmice sa Izraelom na nebu pojavila duga.

Povezana vest:  Trijumf Filadelfije za 2:1, Embid dominirao