miroslav_raduljica_3_par_hel

REGIONALNA LIGA

Partizan dočekuje Radnički

 

Košarkaši Partizana nastavljaju takmičenje u Regionalnoj ligi. U nedelju 16. oktobra u Pionir dolazi ekipa Radničkog. Tim iz Kragujevca i crno-beli do sada su se sastali ukupno 10 puta, a klub iz Humske je 8 puta bio uspešniji.

Radnički u dosadašnjem delu takmičenja u regionalno prvenstvu ima učinak od jedne pobede i jednog poraza, dok su crno-beli ova puta bili ubedljivi i uz utakmicu manje nalaze se na trećoj pozicji na tabeli.

Povezana vest:  Crveno beli danas dočekuju Pantere

-Čeka nas utakmica protiv ozbiljnog protivnika koji je prošle godine imao zaista solidnu sezonu kako u Jadranskoj ligi tako i u domaćem prvenstvu. Ove godine su najavili borbu za Evropu i za trofeje i u skladu sa tim su se i pojačali. Napravili su po imenima jači tim nego prošle godine. Dovođenjem četiri stranaca uz Markovića koji je australijski reprezentativac, dovođenjem Pavkovića koji ima jako dobru klupsku karijeru, svuda gde je igrao igrao je na vrhunskom nivou i vidi se koliko znači timu, centar Simon koji je takođe jako i kvalitetatn igrač. Imaju novi tim, više ambicije i u shodno tome mi moramo jako ozbiljno da ih shvatimo i normalno je da ćemo se tako i pripremati za meč. To nam je ujedno i poslednji meč uoči početka Evrolige i jako je važan za taj start, tako da ćemo narednoj utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno iz više razloga – rekao je šef stručnog štaba šampiona Vladimir Jovanović.

Povezana vest:  Đilas odlazi iz Košarkaškog saveza Srbije

Ulaznice za sutrašnji duel Partizan mt:s – Radnički Kragujevac biće u prodaji od 14 časova do početka meča (17h), po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter.