Basta and Tesic SRB

I MEDITERANSKE IGRE NA PESKU 2015.

Basta/Kolarić u osmini finala od 17,30, a Galešev/Jovanović od 21,00 čas

Obe muške ekipe iz Srbije plasirale su se u osminu finala na prvim Mediteranskim igrama na pesku u Peskari. Stefan Basta i Lazar Kolarić igraće u osmini finala protiv Abdale i Fajeda iz Egipta od 17,30 časova, a Marko Galešev i Raško Jovanović protiv De Fabritisa i Pelegrina iz Italije od 21,00 čas.
Ukoliko savladaju svoje rivale u osmini finala, srpske ekipe će se sastati u četvrtfinalu, što bi značilo da Srbija ima sigurnog polufinalistu.
Milena Matić i Marija Milošević igraće u borbi za plasman u polufinale protiv slovenačkog para Fabjan/Jančar sutra (petak, 4. septembar) od časova.
U konkurenciji odbojkaša, u C grupi, Stefan Basta i Lazar Kolarić su zauzeli prvo mesto, pošto su ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu. Basta i Kolarić su u poslednjem, 4. kolu savladali Pokeršnika i Zemaljaka iz Slovenije sa 2:0 (21:18, 21:17).
U D grupi, Marko Galešev i Raško Jovanović su zauzeli drugo mesto. U poslednjem, 3. kolu, Mohorič/Ponikvar iz Slovenije su pobedili Galeševa i Jovanovića sa 2:1 (19:21, 21:18, 15:12).

Povezana vest:  Bugarska uspešnija – Srbija sutra protiv Crne Gore