kupsrbije1SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE

 

Raspisani konkursi za organizatore Finalnih turnira

 

Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, raspisao je Konkurs za organizatora Finalnog turnira 45. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, kao i organizatora Finalnog turnira 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša.

Plasman na Finalni turnir 45. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati 19. i 20. februara, izborili su Radnički iz Beograda, TENT iz Obrenovca, Vizura iz Beograda i Crvena zvezda.

Povezana vest:  Srpkinje u elitnoj diviziji Gran prija

Prijave za tehničku organizaciju Finalnog turnira 45. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica moraju se dostaviti pismenim putem direktoru takmičenja OSS najkasnije do petka, 21. januara do 14,00 časova.

Određivanje organizatora Finalnog turnira 45. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, kao i žreb za polufinale, obaviće se u utorak, 25. januara u 12,00 časova u beogradskom hotelu “M”.

Povezana vest:  Srbija domaćin Balkanskih prvenstava za pionirke, juniorke i seniorska Prvenstva u beach - volley

Plasman na Finalni turnir 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, koji će se odigrati 26. i 27. februara, izborili su NIS Vojvodina iz Novog Sada, Partizan, Radnički Kredi banka iz Kragujevca i Crvena zvezda.

Prijave za tehničku organizaciju Finalnog turnira 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša moraju se dostaviti pismenim putem direktoru takmičenja OSS najkasnije do petka, 28. januara do 14,00 časova.

Povezana vest:  Srpski odbojkaši žale: Borili smo se kao lavovi, ponosni smo

Određivanje organizatora Finalnog turnira 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, kao i žreb za polufinale, obaviće se u utorak, 01. februara u 12,00 časova u beogradskom hotelu “M”.