predsednistvo-002

Održana sednica predsedništva i Izvršnog odbora OSS

Danas je u beogradskom hotelu „Metropol“ održana sednica predsedništva i Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Srbije, kojom je predsedavao Aleksandar Boričić, predsednik OSS.

Na početku sastanka članovi predsedništva i Izvršnog odbora OSS, minutom ćutanja su odali poštu svim odbojkaškim radnicima koji su preminuli u prethodnom periodu.

Na sastanku je usvojen izveštaj o takmičarskim rezultatima u 2012, zatim izveštaj o međunarodnim Kongresima (FIVB, CEV, BVA) u prethodnom periodu, kao i izveštaji Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, Udruženja odbojkaških klubova republičkih liga, Komisije za beach – volley, Udruženja odbojkaških trenera Srbije, Udruženja odbojkaških sudija Srbije, Arbitražne komisije OSS i disciplinskog sudije OSS.

Povezana vest:  Srpske ekipe završile takmičenje na Prvenstvu Evrope

Članovi predsedništva i Izvršnog odbora OSS razgovarali su na sastanku o kalendaru zvaničnih takmičenja nacionalnih selekcija u ovoj godini, kao i o organizacionim pripremama za međunarodna takmičenja koja će se odigrati u Srbiji: Prvenstvo Evrope za kadetkinje i kadete, kvalifikacije za Svetska prvenstva u konkurenciji juniorki i juniora, Svetska liga, Gran – Pri, Evropska liga, Balkansko prvenstvo za juniore. Usvojena je i informacija o organzacionim pripremama za takmičenja u beach – volley za 2013. godinu.

Povezana vest:  EVROPSKE KVALIFIKACIJE ZA OI 2012., Sutra u polufinalu Poljska – Nemačka i Turska – Rusija