Vip Beach Masters 3. dan Fotografija 3Završnica Prvenstva Srbije u odbojci na pesku na Adi Ciganliji

Nakon uzbudljivih mečeva u kvalifikacijama i glavnom žrebu, finalni Vip Beach Masters turnir koji se održava u okviru Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, ulazi u samu završnicu. Danas su na programu odlučujući mečevi, posle kojih će biti poznati učesnici poslednjeg dana turnira na Adi Ciganliji. Polufinalni i finalni mečevi u obe konkurencije zakazani su za subotu, 31. avgust, od 10 do 17 časova, a podršku sa tribina kolegama na pesku pružiće i muška odbojkaška reprezentacija Srbije.
Na finalni Vip Beach Masters u Beogradu prijavilo se čak 61 ekipa, od čega je 20 timova u ženskoj i 41 ekipa u muškoj konkurenciji. U glavni deo turnira plasiralo se po 12 timova u obe kategorije, a u subotu nakon finalnih mečeva biće odlučeno ko su novi prvaci i prvakinje Srbije u odbojci na pesku. Titulu prvaka Srbije u muškoj kategoriju brani duo Siniša Antonić/Marko Galešev, a u konkurenciji dama Aleksandra Frajtović i Isidora Egić. Pored nadmetanja za titulu šampiona, naši najbolji timovi se bore i za vredne novčane nagrade iz ukupnog nagradnog fonda od 25.000 evra, koje je obezbedila kompanija Vip mobile.
Danas se nastavljaju i besplatni časovi u okviru Vip Beach Masters škole odbojke, koju vodi naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Vanja će danas na Adi Ciganliji pokazati osnovne poteze ovog sporta u terminu od 10 i 16:30 časova, kao i u subotu (31. avgusta) od 15 časova, kada će klinci imati priliku da pokažu svoje umeće na glavnom terenu neposredno pre finalnih mečeva u ženskoj i muškoj konkurenciji.
Predah od napornih priprema za Evropsko prvenstvo i priliku da bodre naše najbolje ekipe na pesku, imaće i članovi srpske seniorske odbojkaške reprezentacije. Naši zlatni momci će navijati za svoje favorite sa tribina terena na Adi Ciganliji tokom poslednjeg dana turnira. Takođe, sve posetioce očekuje sjajan zabavni program, brojne nagrade i druga iznenađenja, a organizatori su se ove godine pobrinuli da ulaz na sve mečeve bude besplatan.

Povezana vest:  Udruženje trenera predložilo Zorana Gajića za predsednika OSS