Postani i ti volonter Olimpijskog komiteta SrbijeNa konkurs za volontere OKS prijavilo se već 600 kandidata

Na konkurs za volontere koji je Olimpijski komitet Srbije otvorio 1. septembra nakon nedelju dana prijavilo se već 600 kandidata, a priliku, da se prijave oni koji to već nisu uradili, imaće do 14. septembra.

Olimpijski komitet Srbije otvorio je konkurs za volontere koji će na putu za London biti podrška u realizaciji programa i aktivnosti OKS u cilju promocije olimpijskih vrednosti i širenja olimpijskog duha u Srbiji.

Povezana vest:  EI MINSK, Basketaši upisali prvu pobedu, streličar Nedeljković kao prvoplasirani ide u 1/8 finala

„Veoma nas je obradovalo veliko interesovanje. Energija mladih i motivisanih ljudi koji prepoznaju vrednosti olimpizma, kao univerzalne, životne vrednosti i koji žele da doprinesu širenju olimpijskog duha u našoj zemlji, biće osveženje i dodatna snaga olimpijskog pokreta u Srbiji,“ rekao je predsednik OKS Vlade Divac.

Olimpijski Komitet Srbije želi da ovim putem, uključi mlade i motivisane ljude u aktivnosti koje će biti organizovane u susret Olimpijskim igrama, u cilju promocije olimpijskih vrednosti, ali i jačanju podrške Olimpijskom Timu Srbije na putu za London 2012.

Povezana vest:  MOK suspendovao sve bokserske kvalifikacije za OI u Tokiju

Kroz volontiranje u okviru projekata i aktivnosti OKS-a uspostaviće se bliža komunikacije sa mladim ljudima u našoj zemlji. Ideja Olimpijskog komiteta je da aktivna podrška i učešće volontera u promociji olimpizma u Srbiji preraste u tradicionalnu saradnju.

Konkurs traje do 14. septembra, a kandidati se mogu prijaviti putem sajta Olimpijskog komiteta Srbije www.oks.org.rs, (http://www.oks.org.rs/postani-i-ti-volonter-olimpijskog-komiteta-srbije/).