Sponzorski pul - Zajedno za London-002

„ZAJEDNO ZA LONDON“

Rukovodstvo OKS na sastanku sa kompanijama članicama sponzorskog pula OKS

 

U Beogradskom hotelu Zira, u vlasništvu Verano grupe, sponzora Olimpijskog komiteta Srbije, danas je održan sastanak rukovodstva Olimpijskog komiteta i sponzorskog pula „Zajedno za London“.

Na čelu sa generalnim sponzorom kompanijom Telenor i zlatnim sponzorom kompanijom Mercator S, sponzorski pul Olimpijskog tima Srbije danas broji 18 kompanija.

Povezana vest:  Olimpijski sat na Terazijama odbrojava vreme do početka Evropskih igara

Povod sastanka sa sponzorskim pulom bio je predstavljanje aktivnosti Olimpijskog komiteta Srbije u olimpijskoj 2012-oj godini. Cilj Olimpijskog komiteta je uspostavljanje još kvalitetnije saradnje i uključivanje sponzora u planirane aktvinosti OKS, kao i mogućnost kreiranja zajedničkih kampanja u susret Olimpijskim igrama u Londonu.

-Bili ste uz nas kroz čitav olimpijski ciklus. Sada smo na pragu Olimpijske godine. Nadam se da ćemo biti zajedno kada budemo bodrili naše sportiste u Londonu i da ćemo zajedno proslaviti i 100-u olimpijsku medalju kojoj se svi nadamo – poručio je partnerima predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

Povezana vest:  Budimpešta odbila referendum o OI 2024. godine

Generalni sekretar OKS Đorđe Višacki istakao je važnost podrške sponzorskog pula u realizaciji programa svih sportista koji se nalaze u kategorizaciji OKS: „U godini velike finansijske krize, vaša podrška je bila od velikog značaja, kako bi se pripreme naših sportista za Igre u Londonu odvijale nesmetano,“ i dodao -Verujemo da će i ovaj sastanak doprineti još boljem povezivanju i razvoju saradnje, ne samo sa Olimpijskim komitetom nego i sa drugim kompanija čkanicama sponzorskog pula.

Povezana vest:  EKO pumpe – zvanične pumpe Olimpijskog komiteta Srbije