SD CRVENA ZVEZDA PROMOVISALO KALENDAR ZA 2010. GODINU

Legende na kalendaru

 

IMG_5709Pres centar upravne zgrade Sportskog društva Crvena zvezda, bio je pretesan da primi sve koji su želeli da prisustvuju promociji kalendara za 2010. godinu pod nazivom „65 godina uspeha SD Crvena zvezda”.

Prisutni su bili predstavnici svih klubova Sportskog društva, osim odbojkaša i odbojkašica koji su bili opravdano odsutni zbog predstojećih obaveza u Kupu CEV.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Ivica Kostelić pobednik Svetskog kupa

Predsednik SD Crvena zvezda, Aleksandar Vlahović izrazio je zadovoljstvo izgledom kalendara, kao i izborom onih koji su se na njemu našli.

– Zadovoljstvo je videti ne samo na kalendaru, nego i ovde legende Sportskog društva Crvena zvezda iz pojedinačnih i kolektivnih sportova. Ova godina je bila teška zbog svetske ekonomske krize, što su osetili i klubovi, ali uspesi ipak nisu izostali. Kik bokseri su osvojili pet medalja, fudbaleri i odbojkaši su prvi u nacionalnom prvenstvu, a košarkaški klub se konsolidovao. Promocijom ovog kalendara Sportsko društvo je prvo koje vam čestita Novu godinu i želi dobre rezultate – rekao je Vlahović.