vukovi-vojvode_2009-2_saafAMERIČKI FUDBAL, SAAF

 

U subotu finale Superlige u američkom fudbalu

 

Veliko finale srpske Superlige u američkom fudbalu između branioca trofeja Vukova iz Beograda i vice-šampiona novosadskih Vojvoda održaće se u subotu 19. juna od 16 časova na terenu sa veštačkom podlogom na Adi Ciganliji.

 

Duel dve najuspešnije ekipe u ligaškom delu elitne A divizije, koji su se i prošle sezone na istom mestu borili za titulu, biće novi spektakl u organizaciji Srpske asocijacije američkog fudbala a ulaz će biti slobodan za sve ljubitelje ovog sporta.

Povezana vest:  BIATLON, Zajceva pobednica potere na 10 kilometara u Hohfilcenu

 

Jedini superligaški poraz ove sezone Vojvode su na terenu doživele upravo na Adi, a svom učinku su potom dodale još jedan i to zbog administrativne greške zbog kojih je njihova pobeda nad Somborom poništena. Sa bezgrešnim učinkom u 2010. Vukovi važe za favorite, a protiv branioca trofeja Novosađani stižu željni da postanu prvi tim u istoriji koji je trofejni „čopor sa Ade“ pobedio na njegovom terenu.

Povezana vest:  Šildova zbog povrede odustala od trke u Areu

 

Taj zadatak neće biti ni malo lak, zbog dominacije Vukova i na domaćoj, ali i na međunarodnoj sceni na kojoj takođe brane trofej. I u Centralno-evropskoj ligi američkog fudbala domaćin predstojećeg finala vodi na tabeli, a predstojeći meč sa Vojvodama računaće se istovremeno i za to regionalno nadmetanje u kome uskoro počinje plej-of.

 

Posetioci na Adi moći će da u subotu od 16 časova uživaju u čarima vrhunskog američkog fudbala na ovim prostorima, biće tu i čirlidersica „Tea dens tima“, a za sve gledaoce spremni su i slatki pokloni mlekare Valeta.

Povezana vest:  ŠAH VESTI, Jovana Erić startovala pobedom

 

Ulaz je, podsećamo, besplatan a ljubitelji američkog fudbala moći će direktno da prate ovaj meč na TV kanalu Arena Sport 4.