exitUlaznice za Egzit skuplje od 1. jula

 

Redovna cena četvorodnevne ulaznice za 11. Egzit od 1. jula iznosiće 10.990 dinara, što je za 4.500 dinara više od sadašnjeg iznosa kompleta karata koje su po toj promotivnoj ceni skoro rasprodate, saopštili su danas organizatori festivala.

Ulaznice su rasprodate i u Velikoj Britaniji a veliko interesovanje vlada i u Holandiji iz koje će u Novi Sad stići oko 1.000 posetilaca, dok se iz regiona jugoistočne Evrope na Egzitu očekuje više od 10.000 mladih. U prodaji su ulaznice i za svaki od četiri festivalska dana, tako da karta za 8. jul iznosi 2.990 dinara, ista cena će važiti i za drugo veče, za 10. jul poskupeće 3.490 dinara, a za poslednje veče, u nedelju 11. jula, cena će biti 3.990 dinara, precizirano je u saopštenju.

Povezana vest:  Jazz legende u istom bendu na Nišvilu 2011: Chico Freeman & Milcho Leviev Quartet

Organizatori su izdvojili i određen broj promotivnih ulaznica za srednjoškolce po ceni od 4.990 dinara, dok su za one koji žele da budu na najatraktivnijim lokacijama na Petrovaradinskoj tvrđavi u prodaji VIP ulaznice, koje koštaju 25.000 dinara.

Ulaznice za Egzit mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, na tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu.

Povezana vest:  Finalisiti 3. Aksal Grand festivala

Svi posetioci koji kupe karate u Gigstiks prodavnicama i filijalama Erste banke dobiće vaučere koji će se od 5. jula, na ulazu u festivalski prostor, zamenjivati za „personalizovane“ narukvice, koje važe za jednu osobu.

Na Egzitu, koji će na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu biti održan od 8. do 11. jula, nastupiće mnogobrojni muzički sastavi na više od 20 festivalskih bina.

Povezana vest:  Lista deset najprodavanijih singlova u SAD