KAPITEN CALIC ZAVARKO I SELEKTOR PONJAVICKUGLANJE

 

Ministar omladine i sporta Srbije Snežana Samardžić Marković i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar čestitali Vilmošu Zavarku i KSS

 

Ministar omladine i sporta Srbije Snežana Samardžić Marković čestitala je Vilmošu Zavarku i Kuglaškom savezu Srbije na velikom uspehu na Šampionatu sveta u Ricingu. U čestitci se kaže:

-Srpski kuglaši su nas navikli na uspehe i medalje. Ipak, rezultat koji je Vilmoš Zavarka ostvario na Šampionatu sveta u Ricingu osvajanjem dve zlatne i srebrne medalje, pa je tako postao i  najtrofejniji učesnik, je nešto posebno. Verujemo da će ovi rezultati biti podstrek i drugim mladim kuglašima da nastave vredno da treniraju. Čestitam Vilmošu Zavarku i Kuglaškom savezu Srbije na ovom izvanrednoim rezultatu.

Povezana vest:  Nju Ingland i Filadelfija igraju u finalu NFL lige, Superbolu

Čestitku su uputili i predsednik i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar i dr Dane Korica. U njoj se, između ostalog, kaže:

-Vilmoš Zavarko je još jednom dokazao da mu nema ravnog u kuglaškom svetu. Osvojiti tri medalje, dve zlatne i srebrnu, mogu samo vrhunski šampioni. Čestitamo i kuglaškoj organizaciji, jer su ovi trofeji potvrda da je Kuglaški savez Srbije jedan od najorganizovanijih i izuzetno kvalitetno i stručno vođenih saveza u Srbiji. 

Povezana vest:  SLOHOKEJ LIGA, Hokejaši Partizana sutra igraju protiv Zagreba