indians_indjijaAMERIČKI FUDBAL

 

Inđija Indijanski počeli pripreme za novu sezonu

 

Inđjija Indijansi završili su sa letnjom pauzom i odmorom, iskopali su ratne sekire prošlog vikenda i već počeli sa pripremama za predstojeće borbe u novoj sezoni. Prozivka je izvršena u sportskoj hali u Inđiji, gde su se prvotimci prvi put pojavili pred glavnim trenerom Kostom Stojakovićem, bivšim igračem Novi Sad Dukesa.

Povezana vest:  STRELIČARSTVO, Dejan Margetić iz Kalemegdana pobedio na turniru u čast srpskog olimpizma

Očekivanja od predstojeće sezone, prenosi raningbek Indijansa Ivan Prskalo, za koga nije bilo pauze obzirom da je u Juniorskoj ligi Srbije nastupao za juniorski tim Ruma Guardiansa:

– Iako nije prošlo mnogo od kada smo završili takmičenje u juniorskoj ligi, lično sam jedva čekao da počnu pripreme seniora za novu seniorsku sezonu. Verujem da je i kod ostalih saigrača osećaj identičan. Sistem takmičenja još nije poznat, u izradi je, ali kakav god on bio, očekujem da igramo raznovrsno i da se sa svima nadigravamo. Cilj nam je da odradimo pripreme što je moguće bolje. Ako uspemo da to odradimo, da izbegnemo povrede, siguran sam da će sve ostalo doći samo po sebi – rekao je Prskalo.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Češka u polufinalu posle pobede nad SAD

Indijansi su, osim priprema seniorske ekipe, najavili i okupljanje fleg tima koji je osvojio titulu Fleg lige Srbije 2010. godine. Cilj Indijansa je da nastavi sa radom sa mlađim kategorijama i da već od naredne sezone prijavi ekipu za juniorsko takmičenje. Podsetimo, Indijansi su do sada, u nemogućnosti da oforme tim, svoje juniore pozamljivali drugim ekipama.

Povezana vest:  KAJAK, Četiri finala u subotu