Seniori-ponovo-na-okupu

RAGBI

Seniori ponovo na okupu

Naljbolji ragbisti Srbije okupili su se u sredu na prvoj prozivci povodom nastavka reprezentativnih obaveza u narednih mesec dana.

Selektor Dragan Grujić okupio je najbolje ragbiste Srbije na početku priprema za mini ciklus koje očekuje naše igrače u narednih mesec dana, a to su utakmice protiv Slovenije i Švajcarske. Na pomoćnom terenu FK Partizan održan je prvi trening na kome su sereprezentativci upoznali sa obavezama koje ih očekuju u narednom periodu. Nakon još jednog treninga koje je planiran za petak posle podne, reprezentacija Srbije u nedelju odlazi u Segedin gde će sa najboljom selekcijom Madjarske odigrati prijateljsku utakmicu u sklopu priprema, nakon čega se vraćaju u Beograd i nastavljaju pripreme.

Povezana vest:  Generalna skupština ENGSO u Beogradu

Prvi od dve zvanične utakmice Srbija igra 29. oktobra u Beogradu protiv Slovenije, na terenu KBRK-a na Adi Ciganliji sa početkom u 14 časova i ova utakmica može u mnogome da odredi dalji put orlova u nastavku takmičenja. Sigurno je da će igrači imati motiva na pretek kako bi ostvarili pobedu, jer su nam slovenci veliki dužnici iz prvog dela, kada su nas ubedljivo savladali na početku ovog reprezentativnog ciklusa u Sloveniji, ali i po svim parametrima naša reprezentacija je apsolutni favorit u ovoj utakmici.

Povezana vest:  Sport najbolji brend Zrenjanina

Nakon tog meča, naša selekcija odlazi na put i veliko iskušenje protiv trenutno lidera u našoj grupi, Švajcarske koju smo kod kuće pobedili sa 18 – 15 i taj meč može biti presudan u našoj borbi za plasman koji vodi u rang više. Taj meč se igra 12. novembra u Motereju.