partizan_maribor_beograd_golman_mart

SLOHOKEJ LIGA

Partizan gostuje lideru

 

Hokejaši Partizana gostuju u sredu, 9. novembra 2011. godine ekipi HDK Maribor, u zaostalom meču trećeg kola Slohokej lige za sezonu 2011/12. Utakmica se igra od 19 časova, u ledenoj dvorani „Tabor“ u Mariboru. HDK Maribor se nalazi na prvom mestu na tabeli Slohokej lige sa 27 bodova, dok HK Partizan zauzima treću poziciju sa pet bodova manje i utakmicom više od lidera.

Povezana vest:  KUGLANJE, Kristina Ljubenković pobednica „Trofeja Beograda“

Ovo je prvi međusobni susret dve ekipe ove sezone, a isti rivali sastaće se ponovo tri dana kasnije, u subotu (12. novembar), u zaostalom meču 10. kola, kada će domaćin biti Partizan.

Maribor je sezonu započeo sa osam uzastopnih pobeda, ali je u poslednja tri kola dva puta poražen (oba puta u gostima). Domaćini će pokušati da sačuvaju stopostotan učinak na svom ledu, dok ’crno-beli’ traže svoju četvrtu pobedu ’na strani’ i prekid mini-serije od dva poraza na gostovanjima.

Povezana vest:  KUGLANJE, Kuglaši Beograda „Poštanske štedionice i kuglašice Pionira odbranili titule

Ekipa Partizana biće kompletna na ovom meču jer se u ekipu vraća reprezentativni napadač Marko Kovačević, posle odslužene suspenzije zbog disciplinske kazne u meču 11. kola protiv HK Triglav.