kragujevac-wild-boars-pancevo-panthersPanteri i Veprovi odlučuju o plej-ofu
U premijernoj utakmici poslednjeg kola Sportklub Superlige, u kojoj će pasti odluka o preostalim učesnicima plej-ofa, Pančevo Panthersi dočekuju kragujevačke Wild Boarse, u subotu, od 17.30 sati, na stadionu SC „Mladost“.
Pantere samo pobeda bilo kojom razlikom vodi u polufinale, dok će Kragujevčani, čak i u slučaju poraza od 99 poena razlike ući u doigravanje, ali pod uslovom da Imperatori izgube od Dukesa. U slučaju trijumfa Imperatora, uz Nišlije će u plej-of samo pobednik ovog susreta.
– Ovo je jako bitna utakmica za oba tima, a ujedno i duel starih i dobro poznatih timova. Panteri su jako dobra i disciplninovana ekipa, puna odličnih individualaca, a u odnosu na prethodne sezone pojačani su importima, pa očekujem još jaču i neizvesniju borbu. Sa druge strane, mi smo u poslednje dve utakmice igrali jako i čvrsto u odbrani, ne primivši nijedan poen. Što se plana igre tiče, neće se mnogo menjati, a cilj je ponovo isti – ne dozvoliti protivniku da dođe do end zone! Verujem da smo u stanju da uradimo tako nešto i da se na taj način još bolje pripremimo za plej-of – istakao je Vladimir Radenović, reprezentativni defanzivni linijaš iz redova Veprova.
Tradicija je na strani Šumadinaca, koji su trijumfovali u svih 10 prethodnih okršaja, pa su blagi favoriti u ovom duelu, ali je sigurno da Panteri neće istaći belu zastavu na svom stadionu, na kom imaju tradicionalno dobru atmosferu.
Povezana vest:  Novi trofej SBB Vukova