milorad-zivkovic-kragujevac-wild-boarsŽivković ponovo u Veprovima
 
Svojevremeno najefikasniji risiver Superlige Srbije, Milorad Živković, posle godinu dana pauze odlučio je da se vrati na teren i to u dresu Kragujevac Wild Boarsa, u kom je nastupao u sezoni 2013.
Ovaj dvadesetsedmogodišnji Čačanin ponikao je u Angel Warriorsima iz rodnog grada, a sjajne partije u tom klubu nametnule su ga Divljim veprovima, u kojima je odigrao samo jednu sezonu i osvojio vicešampionske titule – u Superligi i regionalnom CEFL-u.
– Odlučio sam da zaigram nakon jedne sezone pauze zbog ogromne ljubavi koju gajim prema američkom fudbalu. Kada sam prestao i razdužio opremu, nakon sezone 2013, nisam mislio da će mi fudbal toliko nedostajati. Osećaj i adrenalin kada uhvatim loptu i postignem tačdaun su jednostavno neopisivi. I kada sam odlazio, ljudima u klubu sam rekao da ako ikada ponovo zaigram to će biti u Veprovima. Nedostajali su mi saigrači i prijatelji, koji su, pored ogromne ljubavi prema sportu, drugi razlog mog povratka – otkrio je Živković.
Brzonogi hvatač je istakao da se vratio po titulu.
– Očekujem odličnu saradnju sa kvoterbekom Stefanovićem sa kojim sam igrao pre dve sezone. Naravno, prioritet je šampionska titula i da klub iz utakmice u utakmicu beleži rezultate i pobede. Kada sam odlazio, čovek koga puno cenim i poštujem, Aleksandar Ristić Alf, rekao mi je da moramo da završimo ono sto smo započeli, vracam se da to i uradimo. Jedva cekam da ponovo izađem na teren – zaključio je Živković.
Posle Stefana Stefanovića i Petra Goića, Živković je treći povratnik u krdo Veprova.
Povezana vest:  KAF Indians: Start priprema za Juniorsku i „Youth" ligu Srbije