cefl-2015

Polufinalne utakmice Sportklub CEFL lige 2015

Vreme je za doigravanje u Sportklub CEFL ligi. Polufinala će se igrati nastupajućeg vikenda u Novom Sadu i slovenačkom Radomlju. Utakmica iz Slovenije će biti prenošena uživo na televiziji Sportklub.
GAT Dukesi će ugostiti austrijske Blu Devilse u subotu, sa početkom utakmice u 17 sati. Novosadski tim je vodeći na tabeli, a Plavi Đavoli će na gostovanju pokušati da ostvare prvu i najvažniju pobedu ove godine. Ova dva tima su se već sastala na istom terenu tokom sezone i GAT Dukesi su ostvarili ubedljivu pobedu. Iznenađenjem u Novom Sadu, Blu Devilsi bi ponovili svoju najuspešniju sezonu u CEFL do sada, kada su 2009. godine igrali u finalu. S druge strane, GAT Dukesi u svojih pet sezona takmičenja u ligi nikada nisu igrali za trofej, pa ovu šansu moraju iskorititi.
SBB Vukovi putuju u nedelju Ljubljana Silverhoksima, na odmeravanje snaga koje počinje u 14 sati. Beograđani su igrali u svim finalima do sada, pa će i u desetoj sezoni lige pokušati isto. U devet odigranih finala, njima je uspelo da osvoje čak šest pehara. Silverhoksi su izgubili u Beogradu na otvaranju sezone u poslednjim trenucima utakmice, pa će u revanšu tražiti ispravku. U tri finala koja su do sada igrali, sva protiv SBB Vukova, Silverhoksi su podigli trofej jednom u 2012. godini. Utakmice između ova dva rivala su postale klasici američkog fudbala poslednjih sezona, a da li će tako biti i ovog puta, svi fanovi ovog sporta mogu da provere na televiziji Sportklub.

Povezana vest:  JUNIORSKA LIGA SRBIJE, Panterima breme favorita!

Novi Sad GAT Dukes – Hohenems Blu Devils (subota, 27.6.2015. 17:00, Novi Sad)
Ljubljana Silverhoks – Beograd SBB Vukovi (nedelja, 28.6.2015. 14:00, Radomlje)