angel_warriors_safs

Čačani čuvaju neosvojivi „BIP“

 

U Čačku se sastaju dve ekipe koje će u meč ući različito raspoložene. Na stadionu „BIP“, u nedelju 17. aprila, sa početkom od 15 časova, domaći Anđeoski ratnici će pokušati da proglašene visoke ambicije učine ponovo realnim, posle poraza od Plavih zmajeva u prošlom kolu.

Sa druge strane, Pančevci su puni samopouzdanja, jer su u seriji od dve uzastopne pobede. jedne u Superligi nad i druge u okviru Interlige u kojoj su na kolena bacili budimpeštanske Kauboje.

I pored toga što su Panteri u velikom naletu, u timu iz grada na Moravi su optimisti.

Povezana vest:  HBL – 10. KOLO, Beohemija u seriji

 – U ovom trenutku meč sa Pančevom za nas je jako važan, možda i najvažniji u ovom delu sezone – rekao je Milorad Živković, velika uzdanica Čačana na poziciji vajdrisivera. – Timskom igrom i velikom borbenošću pokušaćemo da dodjemo do pobede i podignemo nivo samopouzdanja posle poraza od Plavih Zmajeva u prošlom kolu na Adi.Dobro smo trenirali, videli gde smo grešili i probaćemo da popravimo neke elemente u igri.

Povezana vest:  Veprovi „pregazili“ Stršljene za prvo mesto

Živković o narednom protivniku ima samo reči hvale.

 – Dolazi nam jak protivnik, osvežen sa nekoliko vrlo kvalitetnih juniora, koji nas dobro poznaje i protiv kojeg ćemo morati da pružimo maksimum ako želimo drugu pobedu u ligi. Na našem terenu nismo poraženi više od 3 godine, verujem da se taj niz neće prekinuti i nakon ovoh velikog dvoboja. Imam puno poverenje u svoje saigrače iz napada i odbrane koja je mlada ali u prva dva kola pokazala da može da se nosi sa bilo kojim napadom u ligi. Protivniku želim puno sreće, a svima da ne bude povreda.

Povezana vest:  Siniša Mali: Podrška inicijativi da Beograd bude domaćin Lige šampiona u američkom fudbalu

 Kornerbek Ratnika Nemanja Čkonjević imaće odgovoran zadatak da pokuša da osujeti pas igru Pančevaca.

 – Utakmica sa Pančevom nam je vrlo bitna, jer od ishoda tog meča zavisi naš opstanak u daljem takmičenju. Pančevo je jaka ekipa, biće to teška utakmica, ali verujem u svoj tim. Mogu da obećam da ćemo igrati do poslednjeg atoma snage. Nemamo izbora, idemo na pobedu.