blue-dragons

Zmajevi krče put ka plej ofu

 

Duel između vrbaških Lovaca i beogradskih Plavih zmajeva je na programu u nedelju 17. aprila, sa početkom od 15 časova. Domaćin je jedini bez trijumfa posle dva kola i učiniće sve da u koloni pobeda na tabeli uklopni nulu.

Sa druge strane, Zmajevi su u prošlom kolu pokazali da imaju respektabilan tim posle pobede u meču sa Anđeoskim ratnicima. U uzbudljivom meču su izvojevali bitan trijumf koji ih je ostavio u trci za plej of. Eventualan uspeh u Vrbasu znatno bi ih približio tom cilju.

Povezana vest:  UZBUDLJIVI MEČEVI PRVOG KOLA SPORT KLUB SUPERLIGE SRBIJE, Favoriti po planu, Ratnici plen Zmajeva

-Nadamo se pobedi u Vrbasu – rekao je Nikola Davidović, ofanzivni linijaš i sekretar Plavih zmajeva. – Pobeda nas približava plej ofu i verovatno sigurnom opstanku u diviziji Centar. Neće nam biti lako, jer će domaćin učiniti sve da dodje do pobede i uhvati priključak. Mi imamo određene kadrovske probleme, obzirom da ćemo igrati bez nekoliko igrača: FS Miloša Antića, DL Daniela Glavana, zbog povrede, i WR-LB Lazara Bogicevića I CB Nemanje Boskovića zbog obaveze u juniorskoj reprezentaciji. Igru iz prošle utakmice treba ponoviti, ali i ubrzati. Uočeno je nekoliko grešaka koje su ispravljene na prošlim treninzima pa se  nadamo bržoj, boljoj i sigurnijoj igri.

Povezana vest:  Pavlović u Orlovima iz Ferare