Pancevo Panthers

VAJLD KARD RUNDA SUPERLIGE SRBIJE: Bitke u Pančevu i Čačku

Dva ekipe koji su već poznati polufinalisti plej ofa. Kragujevac Wild Boarsi i Vukovi Beograd su plasman izborili osvajanjem prva dva mesta u regularnom delu tamičenja, a predstojećeg vikenda će se odigrati dva vajld kard meča, u kojima će biti poznati i njihovi protivnici.

U Pančevu, na stadionu SC „Mladost“, koji u subotu počinje od 16,30 časova, igraće dva tima koja su se ove sezone nisu sastajala, iako su igrali Interligu. Domaći Panteri i Klek Knightsi odmeriće snage prvi putove sezone, meč je za nezvaničnu titulu prvaka Banata. Potsetimo, Panteri su zauzeli treću poziciju na tabeli, dok su Klečani do vajld kard meča došli kao prvoplasirani u diviziji Sever i posle ubedljive pobede nad Celtsima iz Jagodine u baraž meču za plasman u plej of.

Povezana vest:  Zmajevi na Vukove, jedini gradski derbi u Srbiji

Najvažniji meč u sezoni je pred nama i mi u njega ulazi odmorni, jer smo imali pauzu, u okviru koje pauzu ubrajam i meč sa Jagodinom, koji je ipak bio samo trening za nas. Poznajemo dobro ekipu Pantera i u predsezoni smo odigrali i jedan skrimidž meč sa njima u kojem nije bilo pobednika. Znamo šta nas čeka, a siguran sam da i oni znaju nas odlično, tako da iznenađenja neće biti nikakvih. Daćemo sve od sebe da pobedimo i plasiramo se u polufinale plej ofa – rekao je trener Klečana Željko Đajić.

Povezana vest:  Britanski reprezentativac pojačao Veprove

Dan kasnije, na teren stadiona BIP u Čačku (nedelja, 16), izaći će komšije, jer će Ratnici ugostiti Kraljevo Royal Crownse, koji su se prošetali kroz diviziju Jug. Čačani su do plej ofa stigli u sjajnom fotofinišu, pa će pokušati da nastave u pobedničkom ritmu.

Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu, kao i uvek kada se sastajemo sa Kraljevčanima. Podizali smo formu iz meča u meč, tako da u ovaj ulazimo spremni i vrlo motivisani. Kraljevčane poštujemo, njihovi rezultati u diviiji Jug su za svaku pohvalu, ali u Čačku se nije naigralo mnogo ekipa, pa ćemo dati sve od sebe da tako bude i ovog puta – rekao je Vladimir Tanović, hvatač Ratnika.

Povezana vest:  Jagodinski Kelti se vratili posle velikog minusa i pobedili Mladenovac Forestlenders