Cacak_Kraljevo

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011

Krune na popravnom u Čačku

Ovog vikenda na programu je samo jedna utakmica u okviru Juniorske Lige Srbije, koja se igra za Trofej „Veljka Makojevića“, i to ona u Čačku. U nedelju, od 15 časova, na stadionu „BIP-a“, trenutno neporažena ekipa Anđeoskih ratnika ugostiće Krune, komšije iz Kraljeva.

Prvi duel je za mnoge bio iznenađenje. Ne zbog same činjenice da su Čačani pobedili, već zbog načina na koji se to dogodilo. Dok su svi očekivali tvrd meč, tim iz grada na Moravi je protutnjao Kraljevom i pobedio 67:14. Posebno je iznenadio ogroman broj poena, netipičan za juniorske utakmice, u kojime četvrtina traje 10 minuta.

Povezana vest:  TOP D1 trkač u Veprovima

– Pre tri sedmice smo pobedili rutinski u Kraljevu, ali isti taj tim je ostao na nogama i posle samo sedam dana pobedio Divlje veprove u gostima. Nisu pali, ostali su u trci za plej of, tako da očekujem vrlo tešku utakmicu. Što se nas tiče, uspeli smo posle lošeg starta da zategnemo igru u napadu i privedemo utakmicu kraju sa pozitivnim ishodom po nas. Ovaj meč za nas ima specifičnu težinu, jer bismo eventualnim trijumfom obezbedili prvo mesto u diviziji „Jug“. To je nama posebno značajno, jer bismo u tom slučaju igrali polufinale na svom terenu, gde teško gubimo – istakao je glavni trener Anđeoskih ratnika Saša Stojanović.

Povezana vest:  Neporaženi GAT Dukes u borbi protiv Imperatora

Sa druge strane, pobeda u Kragujevca značila je povratak Kruna iz teškog nokdauna u koji su ih bacili upravo Čačani.

– Biće ovo teška utakmica, ali od našeg poslednjeg susreta smo naporno trenirali. Analizirali smo snimak te utakmice, tako da ovaj put idemo na pobedu – rekao je hvatač Kruna Aleksa Denović.

Povezana vest:  Kraljevske krune ubedljivo savladale Sofijske medvede

Čačak Angel Warriors             2          2          0          95:28

Kraljevo Roya Crowns           2          1          1          56:94

Kragujevac Wild Boars           2          0          2          41:70