grupna 

SBB i klub američkog fudbala Vukovi Beograd objavili partnerstvo
 
Kompanija SBB, vodeći operator kablovskog interneta i televizije na našem tržištu i klub američkog fudbala Vukovi, objavili su danas svoje partnerstvo. Od danas klub dobija ime SBB Vukovi i uz jakog partnera najavljuje da će da nastavi da niže pobede i krene ka osvajanju novog cilja, da postane najbolji klub američkog fudbala u Evropi.
“SBB je uvek podržavao sport, zdrav život i takmičarski duh. Američki fudbal možda ne spada u najpopularnije sportove kod nas, ali su nas zato njihov entuzijazam, borbenost i pobede koje osvajaju već godinama privukli i odlučili smo da im pomognemo da nastave nižu uspehe. Verujemo da će uz SBB podršku sadašnji seniori, zajedno sa juniorima američkog fudbala, nastaviti da se bave ovim sportom i da će svakom utakmicom da budu bliži novim trofejima i pridobijaju nove ljubitelje američkog fudbala”, rekla je Jovana Lukić, direktor sektora za korporativne komunikacije SBB-a.
Goran Nišavić, predsednik SBB Vukova izjavio je da je ovo ogromna  čast i podstrek za SBB Vukove.”Sa jedne strane drago nam je da je SBB prepoznao naš rad i odlučio se da nam pomogne,  dok sa druge strane ovo smatramo kao dodatni motiv da nastavimo razvoj kluba kako na organizacionom, tako i na takmičarskom planu. Hvala veliko kompaniji SBB  kako na dosadašnjoj pomociji, tako i na ovom budućem partnerstrvu u ime svih igrača, članova kao i navijača SBB Vukova”.
Glavni trener  Sean Embree istakao je da je jedan od glavnih razloga zašto je došao u Vukove taj što je čuo sve najbolje o samoj organizaciji kluba, igračkom kadru, kao i o našoj zemlji. “Moram priznati da sam se čak i pozitivno iznenadio, jer  ono što sam video do sada je premašilo moja očekivanja. Naravno, radi se o mladom sportu kod vas kome treba pomoć u daljem razvoju, ali me je pozitivno iznenadio entuzijazam svih ljudi u klubu i  konstantna želja za napretkom, tako da se nadam da će pored SBB-a i ostale kompanije prepoznati kvalitet rada ovih mladih ljudi.
SBB Vukovi otvaraju ovogodišnju sezonu gostovanjem ekipi  Zagreb Patriotsa u nedelju 18 marta u 15h na atletskom stadionu Svetice (Maksimir) u okviru medjunarodne CEFL lige.

 

Povezana vest:  EFAF PRELOMIO: Srbi na Holanđane u Sent Galenu!