vukovi_bg_cefl

CEFL LIGA
SBB Vukovi Beograd u subotu na Adi Ciganliji protiv ekipe Zagreb Pejtriots
 
SBB Vukovi Beograd dočekuju u subotu od 15:30 na Adi Ciganliji Zagreb Pejtriotse u okviru 4. kola Lige američkog fudbala Centralne Evrope, Sportklub CEFL-a. Vukovi brane prvo mesto na tabeli, kao i status jedine preostale neporažene ekipe.
Na potpuno suprotnoj strani nalaze se Pejtriotsi, koji u Beograd dolaze kao jedina ekipa bez pobede. Oni su od Vukova odigrali jednu utakmicu manje I imaju skor 0-2. Prva ekipa, koja ih je ove sezone savladala, bila je upravo ekipa Vukova – oni su u Zagrebu slavili 7-27 u prvom kolu ovogodišnjeg takmičenja. Od tada se nije mnogo promenilo. SBB Vukovi su slavili i u naredna dva meča, poslednji put u neizvesnoj i napetoj završnici protiv pre dve nedelje protiv Silverhoksa.
Eventualna pobeda Pejtriotsa predstavljala bi možda i najveće iznenađenje sezone, a možda i više od toga. Pejtriotsi su druga ekipa iz Zagreba, koja u nastupa u CEFL-u, a njihov prethodnik je dve godine takmičenja završio bez pobede. Vukovi s druge strane nisu izgubili na domaćem terenu od kada nastupaju na Adi Ciganliji, niz koji je sada u šestoj godini.

 

Povezana vest:  Vukovi sigurni na startu Prve lige Srbije