panthers-angel-warriors-juniori-finale2

Čačak domaćin finala Juniorske lige Srbije
 
Treće finale Juniorske lige Srbije, koje se igra pod okriljem Srpske asocijacije američkog fudbala, a u kome će se sastati Čačak Angel Warriorsi i Pančevo Panthersi biće odigrano u Čačku, u nedelju 11.11.2012. godine, na stadionu FK “BIP”, sa početkom od 13 časova.
Oba tima su se kandidovala za organizaciju finala, na kome će biti dodeljen Trofej Veljka Makojevića, namenjen najboljoj juniorskoj ekipi u sezoni 2012, ali je odluka doneta na osnovu više parametara. Takva odluka doneta je na osnovu više parametara, a najviše je odlučila činjenica da su obe ekipe igrale i prošle sezone u finalu, koje je tada održano u Pančevu. Takođe, u obzir je uzeto i to što su Čačani ove sezone jedina neporažena ekipa, ali i težnja da se dodeljivanjem organizacije ovakvog događaja ovog puta pomogne razvoju i popularizaciji američkog fudbala u gradu na Moravi.
Podsetimo, prethodna dva finala održana su u Kragujevcu (2010. godine) i Pančevu (2011. godine).
Čačani su najavili da će na ovom meču da organizuju half-time show, da će tokom meča na terenu biti čirlidersica, ali i da mogu da obezbede izveštaje na lokalnim medijima. Ujedno pozivamo sve ljubitelje američkog fudbala, naročito one iz gradova iz okoline (poput Kraljeva, Kragujevca…), da dođu na finale u podrže dva najbolja juniorska tima ove sezone.

 

Povezana vest:  JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011, Čačanski Ratnici gledaju ka tituli!