Kraljevske Krune darovale bolesnu decu za Bozic
Kraljevske Krune darovale bolesnu decu za Božić
 
Članovi Kraljevo Royal Crowns su u okviru Božićne humanitarne akcije darovali bolesnu decu i proveli vreme u druženju sa njima.
U petak 4. januara igrači seniroskog, juniorskog i fleg/youth tima, kao i devojke iz ženskog tima, sa trenerima i predsednikom kluba su posetili Dečije odeljenje i Dečije hirurško odeljenje kraljevačke bolnice i proveli vreme u druženju sa decom, koja zbog bolesti neće moći da provedu Božićne praznike sa svojim porodicama!
Krune su darovale bolesne mališane Božićnim paketićima, koje je klub uspeo da obezbedi kao donaciju, zahvaljujući dobrim i humanim ljudima. Pored toga deca sui mala priliku da vide i probaju lopte i kacige za američki fudbal, što im je posebno bilo interesantno.
Tom prilikom Darko Tripković, kapiten seniorskog tima je rekao: „Da su paketići raznovrsni i da pored igračaka i slatkiša sadrže i odevne predmete koji će koristiti deci.“ Pored toga Trpković je istakao i da se Krune trude da društvu i svom okruženju pomognu što više.
Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koju već godinama unazad kraljevački Rojal Kraunsi sprovode u lokalnoj zajednici.
Povezana vest:  Reprezentacija Srbije kreće pripreme za Evropsko prvenstvo