Vukovi-veprovi-FOTO---D-Zarkovic07DVA SRPSKA KLUBA NASTUPAJU U REGIONALNOJ CEFL LIGI
Večiti na evro ispitu

Dva srpska predstavnika u regionalnoj Ligi Centralne Evrope (CEFL), SBB Vukovi iz Beograda i PBB Wild Boars Kragujevac, posle međusobnog duela prošlog vikenda, koji su na Adi Ciganliji dobili domaćini (41:14), ovog vikenda ponovo nastupaju.
Kragujevački PBB Divlji veprovi u trećem kolu CEFL lige dočekuju aktuelnog šampiona, Ljubljana Silverhawks-e, u možda i ključnoj utakmici za plasman u finale. Slovenci su sačuvali okosnicu prošlogodišnjeg šampionskog tima, ali će im ovo biti debi u novoj sezoni, pa su donekle i nepoznanica za izabranike trenera Lonija Hrsija, koji je posle odlaska Stena Bedvela preuzeo kormilo Wild Boars-a. Utakmica se igra u subotu, od 13 sati, na stadionu FK Šumadija u Kragujevcu, uz direktan prenos na Sportklubu.
Dan kasnije, u nedelju, od 16 časova, beogradski SBB Vukovi gostuju imenjaku u Budimpešti, gde su Kragujevčani prethodno prilično lako upisali pobedu, pa se očekuje novi trijumf „čopora sa Ade“. Wolves-i bi pobedom u ovom meču dodatno zakomplikovali stvari u trci za finale, ali obzirom da nisu su su glatko poraženi od Veprova, naš predstavnik u ovom takmičenju je veliki favorit u ovom meču i sve osim pobede Beograđana bilo bi prvorazredno iznenađenje.

Povezana vest:  Veprovi angažovali trenera i kvoterbeka iz SAD