kraljevo-royal-crowns-vukovi-beogradČopor protutnjao gradom na Ibru

Protutnjali su SBB Vukovi gradom na Ibru, nanevši Krunama možda neočekivano ubedljiv poraz. Pred oko 300 gledalaca na Atletskom stadionu, gosti su od samog starta meča najavili da neće imati milosti prema timu koji je prošle sezone važio za najveće iznenađenje šampionata, dok se ove nagoveštavaju veliki problemi posle drugog uzastopnog poraza.
Nije nova vest da „čopor sa Ade“ u uspesima predvodi kvoterbek Lens Krizin. Upravo on je već u prvoj deonici trčanjem prešao poslednji jard u akciji Beograđana koja je rezultirala poentiranjem. Do kraja prve deonice, isto je učinio i Luka Mihajlović, samo je njegov trk sa loptom bio nešto duži. Na veliki odmor otišlo se pošto je proradila i igra kroz vazduh Vukova, a Krizin je pasom uposlio Pavla Plamenca.
Domaći tim nikako nije uspevao da se odupre. Iako su se nadali da bi mogli do iznenađenja maksimalno skoncentrisanom i disciplinovanom igru, u kojoj su trebali da ispune dogovorene zadatke, to se nije dogodilo. Napad kKruna bio je nemoćan, odbrana nije uspevala da zadrži atake protivnika. Sve to je rezultiralo na kraju lošim izdanjem i ubedljivim porazom.
U nastavku, Vukovi nisu posustajali. Igra Kraljevčana je pukla po svim šavovima, što su gosti iskoristili da sa još 4 tačdaunova, uz tri pretvaranja za 2 poena dođu do najubedljivijeg trijumfa ove sezone u Sportklub Superligi, poslavši jasnu poruku svim konkurentima da su ozbiljni u nameri da odbrane trofej.

Povezana vest:  SUPERLIGA: Veprovi i Panteri u trci za plej-of

Kraljevo Royal Crowns – SBB Vukovi Beograd 0:50 (0:14, 0:6, 0:14, 0:16)
Atletski stadion. Gledalaca: oko 400.
Kretanje rezultata:
0:7 Lens Krizin trčanje 1 jard, Milan Matović PAT.
0:14 Luka Mihajlović trčanje 8 jardi , Matović PAT.
0:20 Krizin pas 10 jardi za Pavla Plamenca, neuspešan PAT.
0:26 Entoni Vašington vraćanje kikofa 85 jardi, neuspešno za 2 poena.
0:34 Krizin trčanje 55 jardi, Plamenac pretvaranje za 2 poena.
0:42 Krizin pas 10 jardi ka Mariu Lugonji, David Lukić pretvaranje za 2 poena.
0:50 Marko Milovanović vraćanje intersepcije , Plamenac pretvaranje za 2 poena.

Povezana vest:  Superliga 4. kolo: Pred "Imperatore" sa novim igračkim pojačanjem