zene-wild-cats-obrenovacŽFL: Turniri u Novom Sadu i Obrenovcu

U okviru drugog kola Ženske fleg lige, koje je na programu ovog vikenda, timovi iz grupe „Sever“ okupiće se u Novom Sadu, dok će domaćin drugog turnira na „Jugu“ biti Obrenovac.
Novosadske Hattrick Vojvotkinje (1-2) u subotu, od 13 sati, na svom Kabelu, imaće šansu da se iskupe za pomalo i neočekivana dva poraza na startu šampionata i da za vodećim beogradskim Vučicama (3-0) i Pančevo Panthersima (2-1) uhvate priključak za plej-of. Ne smeju se otpisati ni devojke iz Kikinda Orange Tribea (0-3), koje su uprkos porazima, u sva tri meča pružile priličan otpor i nagovestile da mogu da iznenade.
Posle prilično dobrog nastupa na prvom turniru u Kragujevcu, gde su poražene samo od favorizovanih domaćih Wild Catsa, ženski tim Obrenovac Hawksa (2-1), biće domaćin turnira u nedelju, od 12 sati, na stadionu Belo Polje. Pošto su devojke Bor Golden Bearsa i definitivno odustale od takmičenja, Obrenovčanke će ugostiti samo kragujevačke Divlje mačke (3-0), koje su dobru igru sa prijateljskih turnira prenele i na zvanično takmičenje, i ženski tim Kraljevo Royal Crownsa (1-2).

Povezana vest:  Panteri osvojili Interligu

PHOTO: Marina Mihajlović