kragujevac-wild-boars-indjija-indians-ajk-vitakerDivlji veprovi sigurni na startu
 
Već u prvom poluvremenu aktuelni vicešampioni Srbije, Kragujevac Wild Boarsi, rešili su pitanje pobednika na premijernom meču Spotklub Superlige Srbije. Ubedljivim vođstvom (30:0), pokazali su već do velikog odmora da ponovo imaju kvalitetnu ekipu na okupu, kadru da se upusti u borbu za trofej.
Da će biti veliko pojačanje, na ovom meču je pokazao kvoterbek Ajk Vitaker, koji je učestvovao u svakom od pet postignutih tačdauna. Tri puta je sam istrčao do end zone, dok je dva puta odlično uposlio talentovanog reprezentativnog hvatača Nikolu Simovića i Nikolu Tomića.
Inđijci, kojima je ovo bio debi u elitnom takmičenju, u prvom poluvremenu nisu uspevali da iskažu svoj kvalitet, ali su u nastavku ipak došli do počasnog tačdauna, pokazavši da nisu slučajno zalutali među osam najboljih srpskih ekipa i da u nastavku sezone od njih treba očekivati dobre partije. Goran Zec je na pas Blera Bleka upisao prve poene Indiansa u ovoj sezoni.
Kragujevčani su ovim trijmfom napravili odličan uvod u večiti derbi sa beogradskim Vukovima, koji se već sledećeg vikenda igra na Adi Ciganliji, dok tim iz Srema očekuje prvo ovogodišnje domaćinstvo, obzirom da im na megdan stižu Vojvode iz Novog Sada.
 
Kragujevac Wild Boars – Inđija Indians 37:7 (13:0, 17:0, 0:0, 7:7)
Pomoćni teren stadiona „Čika Dača“. Gledalaca: oko 200.
Kretanje rezultata:
7:0 Ajk Vitaker trčanje 4 jarde, Srđan Ružić uspešan PAT.
13:0 Vitaker pas 27 jardi ka Nikoli Simoviću, neuspešno pretvaranje za 2 poena.
20:0 Vitaker trčanje 14 jardi, Ružić uspešan PAT.
23:0 Ružić fild gol 28 jardi.
30:0 Vitaker trčanje 22 jarde, Ružić uspešan PAT.
30:7 Bler Blek pas 25 jardi ka Goranu Zecu, Darko Klasan uspešan PAT.
37:7 Vitaker pas 14 jardi ka Nikoli Tomiću, Ružić uspešan PAT.
Povezana vest:  Peđa Drobnjak obezbedio UCLA donaciju Vukovima