Imperatori-NisNiški Imperatori pregazili beogradske Zmajeve
 
Izveli su Imperatori pravi „blic krig“ u drugoj deonici i stekli odlučujuću prednost kojom su savladali Plave zmajeve na gostovanju u Železniku i tako napravili veliki korak ka plej ofu Sportlub Superlige Srbije.
Posle prilično izjednačene igre u prvoj deonici, u kojoj su Nišlije uspele da dođu do minimalne prednosti fild golom Petra Goića, usledio je period odlične igre, kako odbrane, tako i napadačkog dela tima sa „južne pruge“. U tome im je u velikoj meri pomogao izuzetno loš period igre domaće napadačke formacije, a kada je voda ušla u uši, više povratka nije bilo.
Do kraja poluvremena, najpre je Stefan Stefanović, doskorašnji rezervni kvoterbek Divljih veprova, pronašao u end zoni Amerikanca Džoela Leja, da bi usledile dve greške napada Zmajeva, koje su ih koštale vraćenog fambla za tačdaun, a odmah zatim i sejftija. Iskoristile su to Nišlije da do poluvremena postignu još dva tačdauna, najpre Ivan Manić na pas Stefanovića, a zatim i Ričard Samjuel koji je fenomenalno vratio pant do end zone Beograđana.
Pokušali su Zmajevi sve što je bilo u njihovoj moći da se vrate u meč u nastavku, postigli su dva tačdauna do kraja meča, ali se ispostavilo da je buđenje usledilo prekasno.
 
Beograd Blue Dragons – Niš Imperatori 14:31 (0:3, 0:28, 6:0, 8:0)
Stadion. SC „Lokomotiva“ u Železniku. Gledalaca: oko 200.
Kretanje rezultata:
0:3 Petar Goić fild gol 25 jardi
0:9 Stefan Stefanović pas 10 jardi za Džoela Leja, neuspešan PAT.
0:16 Vladimir Milošević vraćanje fambla 10 jardi, Petar Goić uspešan PAT.
0:18 sejfti (loš snep)
0:24 Stefan Stefanović pas 5 jardi ka Ivanu Maniću, neuspešan PAT.
0:31 Ričard Samjuel vraćanje panta 65 jardi, Petar Goić uspešan PAT.
6:31 Željko Kostić trčanje 5 jardi, neuspešno pretvaranje za 2 poena.
14:31 Nikola Obrenović trčanje 4 jarde, Danilo Antić pretvaranje za 2 poena.
Povezana vest:  Treneri iz SAD na mataruškom kampu zapazili srpske talente