djordje_stevanovicSrpski juniori na trci u Turskoj

 

Dve srpske ekipe, Železničar MBN iz Niša i aranđelovačka Šumadija, učestvovaće od 31. jula do 2. avgusta na trci juniorske kategorije 2.1 za svetske bodove „Trabzon trofej“ u Turskoj na Crnom moru.

Nišlije će voditi sportski direktor kluba Miroljub Krstić. U kombinovanom timu su dva vozača Železničara MBN Đorđe Stevanović i Marko Bogdanović, dvojica takmičara kraljevačkog Metalca Miloš Stojanović i Lazar Erić u jedan biciklista čačanskog borca Marko Danilović.

Povezana vest:  Biciklistička Trka Beograd – Banjaluka: Jedina trka na Balkanu u društvu 100 najvećih na planeti svih vremena!

– Trka je veoma kvalitetna sa interesantnim etapama i dobrom konkurencijom – kaže Miroljub Krstić.- Nadamo se dobrim plasmanima  jer je sezona na vrhuncu…

Miodrag Vuleta i Marko Nikićijević vodiće takođe kombinovanu ekipu Šumadija u kojoj su Uroš Jovanović i Miloš Mitić (Šumadija), Srđan Filipović i Đorđe Zekavica (Borac Čačak) i Miloš Angeleski (Partizan).

– Reprezentativac Šumadije Uroš Jovanović sjajno je vozio prošlog vikenda u Italiji i osvojio odlično deseto mesto. Drugi naš juniorski reprezentivac Aleksa Veličković je na pripremama na Bledu za Letnje olimpijske igre mladih u Singapuru kao i za juniorski Šampionat sveta u Italiji– istakao je trener Aranđelovčana nekadašnji reprezentativac Miodrag Vuleta.

Povezana vest:  Povećane mere bezbednosti na Tur de Fransu