SKOLA BICKLIZMA CRVENE ZVEZDE 1Crvena zvezda organizvala zimsku školu bicklizma

 

Biciklistički klub Crvena zvezda u vreme zimskog raspusta organizovao je zimsku školu biciklizma. Polaznici su bili učenici osnovnih škola i deca koja do sada nisu imala iskustva u bavljenju biciklizmom u zimskom periodu.

– Dugujemo veliku zahvalnost Petru Polimcu, direktoru  Osnovne škole „Kralj Petar Drugi Karađorđević“ na Vračaru, koji je i direktor „Beogradske biciklijade“. Ustupio nam je učionice gde smo organizovali našu školu – kaže direktor Crvene zvezde Petar Rokvić. –Imali smo dosta polaznika iz ove, ali i drugih beogradskih škola, što samo pokazuje da deca vole biciklizam.i da su ovakve akcija izuzetno korisne.

Povezana vest:  Kontador treći put u karijeri osvojio Vueltu

Zimska „Škola biciklizma“ crveno – belih  organizovana je pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport Beograda. Školu je iskoristio i najmlađi polaznik Andrija da nauči da vozi bicikl.Učenici su vozeći trenažere i koristeći savremenu tehnologiju imali priliku da „prolaze“ drumovima velikih svetskih biciklističkih trka.

– U subotu 15. januara  organizovaćemo finale škole i testirati učesnike na istoj stazi a najbolji će dobiti nagrade – dodsao je Petar Rokvić- Pozivamo sve đake da dođu i završe zimski raspust biciklističkom „trkom na trenažeru“ i pokušaju da osvoje trofeje i vredne nagrade.

Povezana vest:  Jovana Crnogorac dva puta pobedila, Marko Popović dva puta drugi u dve trke „Salkano kupa“