NAJBOLJI DJACI U SOKOBANJI

Nađa Nastasijević, Milan Jovanović, Jelena Vasiljević i Stefan Miletić pobednici Prvenstva škola Opštine Sokobanja u biciklizmu

Biciklistički klub Gorski u saradnji sa BS Srbije organizovao je Prvenstvo Opštine Sokobanja u biciklizmu za đake. Na stadionu „Bata Nole“ okupilo se blizu 50 dečaka i devojčica, a titule su u konkurenciji petih i šestih razreda poneli Nađa Nastasijević i Milan Jovanović, dok su u kategoriji sedmih i osmih razreda najbrži bili Jelena Vasiljević i Stefan Miletić. Najbrojnija je bila trka dečaka šestih i sedmih razreda, gde se na startu pojavilo 16 biciklista.

Povezana vest:  Dimitrije Dolga dva puta pobedio na Glavici

– Biciklizam je veoma popularan među đacima a to je pokazalo i takmičenje u Sokobanji. BS Srbije će nastaviti da podržava ovakve akcije, u skladu sa preporukama Ministarstva omladine i sporta Srbije da se sport razvija među mladima – kaže koordinator za školski biciklizam u BS Srbije Nemanja Vajs.- Sve trke su bile borbene i uzbudljive i zahvaljujem se nastavnicima i direktorima škola koji su omogućili da se đaci takmiče. Čestitam i klubu Gorski  na uspešnoj organizaciji…

Povezana vest:  Marko Rosić novi predsednik Biciklističkog kluba „Čukarički MBT“

Plasmani, peti i šesti razredi, devojčice: 1. Nađa Nastasijević, 2. Kristina Radivojević, 3. Tijana Milosavljević (obe OŠ „Mitropolit Mihailo“, Sokobanja).

Dečaci: 1. Milan Jovanović, 2. Mladen Živadinović, 3. Teodor Milenković (svi OŠ „Mitropolit Mihailo“, Sokobanja).

Sedmi i osmi razredi, devojčice: 1. Jelena Vasiljević (OŠ „Mitropolit Mihailo“, Vrelo), 2. Aleksandra Živadinović, 3. Jovana Milisavljević (obe OŠ „Mitropolit Mihailo“, Sokobanja).

Povezana vest:  Dragan Dostanić ponovo izabran za predsednika Biciklističkog saveza Srbije

Dečaci: 1. Stefan Miletić, 2. Jovan Mihajlović, 3. Dalibor Jeftić (svi OŠ „Mitropolit Mihailo“, Sokobanja).